Підрізаний «помідор». В області серця…

Неодноразово були випадки, коли односельчани не порозумівшись могли відлупцювати один одного, а ось щоб з ножем кидатись із-за велосипеда – зустрінеш не часто.Випадок, який ледве не забрав життя 18-річного юнака стався в с.Кімличка Липоводолинського району. Юнаки та дівчата близько першої години ночі сиділи на одній із лавочок села і, як не дивно в наш час, розпивали спиртні напої.

У цей же час, неподалік від них, розлючений Дмитро шукав свій велосипед. Він був на підпитку і тому, не пам’ятав де його залишив. Блукаючи по селу у темряві, він натрапив на вищезгадану компанію. На диво, велосипед знаходився поблизу них. Дмитро одразу ж почав сварку з юнаками, які теж охоче стали прирікатися з ним – вони стверджували, що не брали його велосипед. Після словесних баталій Дмитро подався геть. Але через деякий час повернувся, тільки не один, а з «підкріпленням» – у його руці був кухонний ніж, яким він без усіляких вагань ударив одного з хлопців (Василя) два рази у область серця і один раз у ліве плече. Як згодом з’ясувалося, ображений таким відношенням юнак пішов до сусідів, щоб попросити ніж. На запитання: «Навіщо тобі ніж у таку пізню годину?». Він спокійно відповідав: «Треба порізати помідори». Після відмови, Дмитро пішов до іншого будинку, де мешкав чоловік, який хильнувши, напевно ж самогону, вже давно бачив десятий сон. Тому, юнак без дозволу узяв кухонний ніж і пішов мстити своїм кривдникам.

На разі порушено кримінальну справу. Сподіваємося, що Дмитро після цього буде стежити за тим, де залишає свої речі. А Василь зараз знаходиться в Липоводолинській центральній лікарні. За даними лікаря, який його обстежує, стан у нього задовільний, скоро випишуть з лікарні.

Скоробагата Анна, СЗГ УМВС у Сумській області

You may also like...