Проститутка с российским «стажем» организовала в Хмельницком бордель с малолетним «персоналом»

Працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов‘язаними із торгівлею людьми УМВСУ в Хмельницькій області виявили та припинили злочинну діяльність 24-річної подолянки, яка займалася сутенерством. За оперативними даними, перед тим, як влаштувати прибутковий бізнес у Хмельницькому, дівчина пройшла «гарну» школу у Росії. Працюючи власним тілом на кишені тамтешніх утримувачів секспритонів, досхочу пізнала психологію людей.

На батьківщині жінка завела знайомства із офіціантками місцевих кафешок та запропонувала їм більш швидкий спосіб збагачення, до того ж подекуди і приємний. Позаяк клієнтуру дівчатам постачала вона, то і відсоток з оборудок забирала собі пристойний. Ціна послуг повій складала 300 гривень, дівчатам з цієї суми перепадала всього сотня. Але у день клієнтів могло бути до півдесятка, тож і рахуйте. А з часом, коли молодь ввійшла у смак, сутенерка ввела ще й штрафні санкції: за запізнення, за вимушений простій під час хвороб, за відмову поїхати до клієнта. Тож почувалася вона повновласною господинею.

Окрім того, молодиця залучила до компанії дорослих жінок і двох неповнолітніх мешканок Хмельницького району. В обласний центр 14-річна та 17-річна односельчанки приїхали, щоб попрацювати у літні канікули офіціантками в одному із розважальних закладів, там і познайомились з фігуранткою кримінальної справи. Родом із неблагополучних сімей, дівчата і на мить не задумались, на яку стежку стали, тільки б потримати у руках такі бажані папірчики, які, як відомо, керують світом. Та й розцінки на неповнолітніх були більшими — 400 гривень. І хоч працівники міліції попередили школярок про моральну сторону їх поведінки і можливу відповідальність, невідомо, чи дослухаються вони до настанов і не зроблять надання платних сексуальних послуг, досягнувши повноліття, головною справою свого життя.

Ще одного сутенера вивели на чисту воду уже на Кам‘янеччині. Чоловік працював у невеличкому придорожньому кафе зі спальними кімнатами, а на прохання клієнтів розважитися викликав 25-річну жінку, яка прямо там і надавала сексуальні послуги бажаючим за 300 гривень, третю частину з яких забирав сам організатор місця розпусти, при цьому власник закладу нічого не відав.

Вищевикладені факти — це результати роботи працівників обласного ВБЗПТЛ тільки за два останніх місяці, а за дев‘ять місяців 2008 року працівники відділу виявили три факти торгівлі людьми, кримінальна справа за якими уже розглядається у суді; 16 фактів створення та утримання місць розпусти та звідництва, 29 фактів заняття сутенерством та 81 — проституцією. Як повідомили у кримінальній міліції у справах дітей УМВСУ Хмельниччини, на офіційному обліку перебуває всього дві неповнолітніх дівчини — повії, але ж, насправді, ця цифра є набагато більшою. Яка ж причина того, що наші діти, досягаючи певного віку, починають як у кривому дзеркалі копіювати доросле життя. Спостерігаючи у денних ефірах телеканалів програми порнографічного ґатунку, перетворюються на малолітніх старців та вбачають зміст існування у подібних розвагах, не згадуючи вже про цигарки, алкоголь та наркотики, які, до речі, продають їм дорослі.

Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області

You may also like...