На Прикарпатье в милицейской машине повесился 22-летний юноша

На Прикарпатті у міліцейській машині повісився 22-літній юнак. Про це повідомив керівник ЦГЗ УМВС України в Івано-Франківській області Василь Гультайчук.

За його словами, вранці 23 лютого 22-літнього підозрюваного в пограбуванні сільського кафетерію везли в Тлумацьке районне відділення міліції. На причетність юнака до пограбування вказали друзі підозрюваного, яким він начебто пропонував скоїти злочин. Один зі свідків повідомив, що підозрюваний зайшов до кафетерію з ножем та поліетиленовим пакетом, а вийшов – з горілкою та вином, які вони пізніше розпили, пише zaxid.net. 

 
Дорогою до райвідділу міліції 22-літній юнак повісився на ремені, який перекинув через віконні решітки. Через 3 хвилини, як рушила машина, правоохоронці почули глухий звук позаду автомобіля. За словами свідків, працівники міліції відрізали ремінь та викликали швидку. За результатами судово-медичної експертизи, юнак загинув внаслідок механічної асфікції. Тілесних пошкоджень на тілі загиблого немає. 
 
За результатами судового розслідування, яке провели за участю працівників МВС України, у діях правоохоронців порушень не виявлено.

You may also like...