На Волыни, задержана с поличным международная группа наркоторговцев

Наркоторговці втратили товар на півмільйона гривень й мають усі шанси позбутися ще й власних квартир та автомобілів 

Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю та МД МВС Українии, працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС у Волинській області та Департаменту БНОН МВС України у взаємодії з УСБУ в області викрили міжнародне злочинне угрупування, учасники якого налагодили міжнародний канал постачання амфетаміну з Нідерландів та створили розгалужену мережу його розповсюдження на території нашої держави. До складу групи входив громадянин Королівства Нідерланди та мешканці Вінниці.

У результаті проведеної спецоперації на пропускному пункті «Ягодин-Авто» під час огляду автотранспорту у організатора групи вилучено 2,3 кілограма амфетаміну, що за цінами «чорного» ринку коштує понад 575 тисяч гривень.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками ч.3 ст.305 «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів» Кримінального кодексу України. Трьох членів злочинного угруповання затримано у порядку ст. 115 КК України.

Вирішується питання про накладення арешту на автомобілі «Мерседес-Спрінтер», «Форд-Мондео» та дві квартири в місті Вінниця.

Наразі проводяться подальші заходи щодо встановлення інших учасників угрупування, причетних до постачання амфетаміну на територію України.

You may also like...