В Белой Церкви юнцы умыкнули бочку пива. На день рождения

Нещодавно в Київській області четвірка білоцерківських підлітків закінчила святкування дня народження друга у місцевому відділі міліції. Три хлопці та дівчина віком від 15 до 17 років – учні ПТУ – після чималої кількості розпитого спиртного вирішили знайти щось на додачу. 17-річний іменинник (єдиний з чотирьох, хто виховувався в нормальній повній сімї, його мати працює вчителькою) запропонував викрасти напої з місцевого кафе. Приятелі, звичайно, погодилися. 

Вночі, вже добре на підпитку, неповнолітні прорізали брезентову палатку і проникли на територію літньої площадки кафе, зайшли до приміщення і поцупили звідти дві 50-літрові бочки – з пивом і квасом. Загальна сума матеріального збитку господарю кафе становить близько двох тисяч гривень.

Юних крадіїв затримали вранці, спочатку ніхто з них зізнаватися у скоєному не хотів, проте невдовзі правоохоронці вивели злодюжок на чисту воду. Тепер відносно неповнолітніх порушено кримінальну справу. За Кримінальним кодексом України, крадіжка, поєднана з проникненням в приміщення, що завдала значної шкоди потерпілому, карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Подальшу долю підлітків вирішить суд.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 

You may also like...