Посиденьки за пляшкою горілки у одному з сіл Жовтневого району закінчились вбивством

Дві сімейні пари, що товаришували вже не перший рік, зібралися, як це частенько в них бувало, після роботи посидіти за пляшкою горілки. Все було добре, поки жінки, хильнувши зайвого, не почали сваритися. Чоловіки не втручалися у перепалку жінок, адже ті сварилися частенько, після чого завжди примирялися. 

Так сталося і цього разу, тільки закінчилося все трагічно. Вже далеко під вечір Микола, подякувавши за гостинність господарів, разом з дружиною пішов додому. Всю дорогу жінка голосно обурювалася на свою подругу та звинувачувала Миколу у бездіяльності та не реагуванні на те, що її ображають.

Будучи на підпитку, Микола почав міркувати над словами своєї дружини та згадувати неодноразові образи з боку свого товариша та його дружини. Під дією алкоголю та підбурюваннями своєї «другої половини» у якусь мить на чоловіка найшла лють і він вже не знаходив собі місця і думав лише про те, щоб помститися за образи своєму товаришу.

«Відновити справедливість» він вирішив негайно і тому, узявши вдома ножа, повернувся до будинку, де ще недавно у компанії товариша та його дружини пив та веселився. Пізній прихід Миколи господарів не здивував. Микола запропонував чоловіку піти до річки та нібито обговорити важливе питання. Вже по дорозі Микола почав висловлювати свої образи та погрожувати помститися.

Коли «друзяки» дійшли до річки, між ними розпочалася бійка та Микола, діставши ножа, ударом у обличчя відправив у світ неживих свого друга. Після скоєного зловмисник кинув тіло товариша у річку, викинув ножа та спокійнісінько пішов спати додому. Але вже уранці до нього завітали правоохоронці.

На Миколаївщині це далеко не перший випадок, коли після вжитих спиртних напоїв друзі «по чарці» перетворюються на лютих ворогів та сварки закінчуються вбивством.

Як повідомив УК, представник ВЗГ УМВС України в Миколаївській області Владислав Гнатенко, слідчим відділом Жовтневого РВ УМВС у відношенні раніше засудженого за скоєння вбивства п’ятдесятирічного Миколи порушено кримінальну справу за ознаками ч.1 ст.115 КК України.

Фото УМВС України в Миколаївській області

You may also like...