Міліціонери Київщини знайшли дівчинку, яку вже «поховала» ворожка

Працівники кримінальної міліції у справах дітей Київщини знайшли 13-річну Аріну з Києво-Святошинського району, яка після шкільної екскурсії до столичного парку Феофанія додому не повернулась. Батьки вже навіть зневірилися в тому, що донька жива. До пошуків вони підключили приватних детективів та навіть ходили до ворожки. Остання сказала, що дівчинка мертва, а її тіло знаходиться в кар’єрі. 

Відшукали пропажу працівники міліції за три доби на одній із станцій київського метрополітену. Шестикласниця навіть не хотіла зізнаватися, що вона і є та сама Аріна. Якою була причина того, що дитина не поспішає до своєї благополучної родини спочатку було незрозуміло. Як з’ясувалося, дівчинка під час екскурсії загубила мобільний телефон і дуже переживала, як про це сказати батькам. За словами ж матері, донька вже двічі губила апарати, проте ніхто її за це не сварив. Залишається лише здогадуватися, що телефон – це лише привід, ймовірною причиною втечі була ревність до маленької дитинки, яка нещодавно з’явилася у її мами та вітчима. 

Під час триденної прогулянки Аріна познайомилася з хлопцем та дівчиною без постійного місця проживання, особи яких наразі встановлюються. Парочка вмовила дівчинку продати її золоті сережки, що і було зроблено. На отримані гроші жили. Ночували у покинутому на узбіччі автомобілі. При спілкуванні із знайденою дитиною склалося враження, що вона від таких пригод навіть отримувала задоволення. Лише після профілактичної бесіди з працівниками міліції школярка відчула провину перед своїми батьками.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...