На Київщині молодик підрізав студентаз а пляшку пива і спокійно пішов додому…

Раніше засуджений за незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотиків 26-річний житель Білоцерківського района за пляшку пива ледь не відправив на той світ студента з Полтави.

Події розгорталися пізно ввечері на алеї поблизу одного з дискобарів Білоцерківщини. Молодий герой з чималим багажем тюремного минулого був добряче напідпитку. Щоб продовжити «банкет», грошей не вистачало. Підійшовши до вісімнадцятирічного хлопця, який стояв в компанії своїх однолітків, він почав клянчити пляшку пива. Той одразу ж відмовив, а на чергові вимоги купити новому знайомому спиртне – відповів кулаками. 

Ледь стримуючи образу, колишній в’язень вирішив помститися. Для цього він приберіг в своїй кишені маленький кухонний ніж. Дочекавшись, поки юнак залишиться наодинці, місцевий житель підійшов до парубка нібито з наміром помиритися. Наблизившись, він заподіяв студентові проникаюче ножове поранення живота, після чого спокійно пішов додому.

Швидку допомогу викликав хазяїн бару. Наразі потерпілий знаходиться в районній лікарні. За словами лікарів, його стан стабілізувався. Підозрюваного ж правоохоронці затримали вдома. У скоєному чоловік зізнається. За даним фактом міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Юлія Сінчак, ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 

You may also like...