Управління ДАІ у Львівській області інформує

Прес-служба управління ДАІ у Львівщини повідомила «УК» про пригоди на автошляхах області

У Львові відбулося потрійне зіткнення автомобілів: травмовано двох пасажирів

12 березня о 16.10 годині у Львові на вулиці Зеленій, 156 водій автомобіля «Шкода», 53-річний місцевий житель, скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ-2109» під керуванням  48-річного жителя села Старе Село Жовківського району.

Від удару автомобіль «ВАЗ-2109» зіткнувся з іншим автомобілем – «ВАЗ-21063», яким керував 65-річний львів’янин.

Попередні причини цієї ДТП – порушення водієм автомобіля «Шкода» Правил дорожнього руху, який не дотримався безпечної дистанції під час руху транспортних засобів.
 
Унаслідок автопригоди пасажири автомобіля «ВАЗ-2109», 43-річний житель міста Рава-Руська та 45-річна жителька села Старе Село, отримали тілесні ушкодження. Зокрема, у чоловіка – забій м’яких тканин тім’яної ділянки голови, гематома зв’язкового апарату шийного відділу хребта, а у жінки – забій м’яких тканин потиличної ділянки голови, забій шийного відділення хребта.


Під час виходу з припаркованого автомобіля водій потрапив у ДТП

12 березня о 16.35 годині у Львові на вулиці Чмоли, 2 водій автомобіля «ВАЗ-211040», 18-річний житель Львова, скоїв зіткнення з припаркованим автомобілем «Мерседес-Бенц», водієм якого є 24-річний житель Львова.

Унаслідок зіткнення транспортні засоби отримали технічні пошкодження, а водій автомобіля «Мерседес-Бенц» – тілесні ушкодження. У нього – забої та садна обох ніг.

Попередні причини ДТП – порушення водієм автомобіля «Мерседес-Бенц» Правил дорожнього руху. Він відчинив водійські двері, щоби вийти і не переконався, що це буде безпечно та не створить перешкоди іншим учасникам дорожнього руху.

Інспектори ДАІ виявили 25-річного чоловіка, який «катався» викраденим «ВАЗом»

12 березня у Турківський райвідділ міліції звернувся 21-річний житель смт Бориня Турківського району, який повідомив, що того ж дня у селі Нижня Яблунька у його батька невідомі особи викрали автомобіль марки «ВАЗ-2103».

Співробітники слідчо-оперативної групи міліції встановили, що 12 березня о 15.30 годині  25-річний житель села Яблунька Турківського району, проник на чуже господарське подвір’я, звідки викрав автомобіль «ВАЗ-2103», який належить 45-річному жителю смт Бориня Турківського району.

Крім того, під час проведення оперативно-пошукових заходів у селі Нижня Яблунька на автодорозі Бориня-Боберка інспектори ДАІ зупинили вказаний вище автомобіль. Водій даного транспортного засобу одразу ж зізнався у скоєному злочині.

Проти затриманого водія вже порушено кримінальну справу. За даним фактом ведеться слідство.


У Львові вивили автомобіль з перебитим номером двигуна

12 березня під час нагляду за дорожнім рухом у Львові на вулиці Хуторівка, 4 близько 16.00 години інспектори ДПС ДАІ за порушення Правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Фольксваген Пассат», яким керував 38-річний житель міста Черкаси.

Під час перевірки документів та звірки номерів агрегатів було встановлено, що номер кузова перебитий (дублююча табличка виготовлена не виробником, а також кустарним способом перебито номер двигуна).

Автомобіль доставлено на арештмайданчик, а водія – у Сихівський райвідділ міліції. За цим факто триває перевірка.

УК

You may also like...