Поліція Буковини розшукала безвісти зниклу неповнолітню

Нагадаємо, вчора до поліції Чернівецької області звернулася жителька села Чудей і повідомила, що її 15-річна донька вийшла з дому в ніч з 9 на 10 серпня й зникла безвісти.

Вже через декілька годин правоохоронці розшукали дівчину та передали батькам. За час відсутності неповнолітньої протиправних дій щодо неї не вчинялося. 

На розшук зниклої дівчини керівництво ГУНП в Чернівецькій області орієнтувало інспекторів ювенальної превенції, оперативників карного розшуку, спецпризначенців КОРД і роти поліції особливого призначення, спеціалістів-криміналістів, кінологічну службу ГУНП, особовий склад відділення поліції у місті Сторожинець, кіберполіцію, рятувальників, громадськість, а також задіяли аеророзвідку.

Перевіряючи місця можливого перебування розшукуваної та опитуючи жителів села, правоохоронці отримали інформацію, що дівчину бачили біля місцевого лісу. Зважаючи на вечірній час і потенційну загрозу здоров’ю та життю неповнолітньої, поліцейські зосередили свої зусилля на відпрацювання вказаної території.

Вже невдовзі поліцейські розшукали дівчину, яка пояснила, що переховувалася в лісі через непорозуміння з батьками. Співробітники поліції провели з неповнолітньою та її батьками профілактичну роботу для попередження подібних випадків у майбутньому. Про випадок правоохоронці повідомили соціальні служби.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

You may also like...