Чоловіка, який кинув гранату біля будинку у Дніпровському районі столиці, ув’язнено на 3 роки та 6 місяців

Порушник навмисно намагався налякати знайомого, з яким тривалий час конфліктував. Під час затримання правоохоронці вилучили у нього ще одну гранату.

Нагадаємо, що подія трапилась у вересні минулого року. Тоді до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці у Дніпровському районі поблизу багатоповерхових будинків невідомий кинув вибуховий предмет. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Під час огляду місця події правоохоронці виявили залишки гранати «Ф-1». У ході подальших розшукових заходів оперативники встановили, що до вчинення хуліганських дій причетний неодноразово судимий за скоєння майнових злочинів та хуліганства уродженець Луганщини, 1998 року народження. Також, під час затримання поліцейські вилучили у зловмисника гранату «Ф-1» із запалом.

За процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури міста Києва слідчі оголосили затриманому про підозру за ч. 4 ст. 296 – хуліганство, вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень та за ч. 1 ст. 263 – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами Кримінального кодексу України.

Дніпровський районний суд столиці оголосив порушнику вирок у вигляді трьох років та шести місяців позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...