Двох осіб підозрюють у збуті до прифронтових районів Харківщини наркотиків і психотропів

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 48-річній мешканці м. Південне за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 307 КК України), та 21-річному харків‘янину за фактом незаконного придбання, зберігання та збуту психотропної речовини (ч. 1 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 48-річна жінка та 21-річний молодик збували до прифронтових районів Харківщини наркотичні та психотропні речовини. Серед них: амфетамін, канабіс та метадон.

Возможно, это изображение 3 человека, люди стоят и текст

Замовлення наркоторговці передавали своїм клієнтам особисто або відправляли поштою. Аби залишитись непоміченими у полі зору правоохоронців, вони маскували заборонені речовини під виглядом чаю.

Возможно, это изображение текст

2 лютого 2023 року у м. Південне 48-річну жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України, після того, як вона збула своєму клієнту канабіс та отримала за товар 2000 гривень. На теперішній час підозрювана перебуває під вартою.

Нет описания фото.

Возможно, это изображение текст

Щодо 21-річного харків’янина вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводить СВ відділу поліції №2 ХРУП №3 ГУНП в Харківській області. Оперативний супровід — другий оперативний відділ ТУ ДБР у м. Полтаві.

Харківська обласна прокуратура

You may also like...