На Харківщині завершено досудове розслідування розбою та грабежу

Первомайським відділом Лозівської окружної прокуратури Харківської області затверджено та направлено до Первомайського міськрайонного суду Харківської області два обвинувальних акти за фактами розбою (ч. 2 ст. 187 КК України) та грабежу (ч. 2 ст. 186 КК України).

За даними слідства, 26 січня 2022 року в м. Первомайський близько пів на третьої години ночі чоловік, раніше судимий за розбій, напав на перехожого. Нападник наніс потерпілому декілька ударів ножем в грудну клітину і живіт та заволодів мобільним телефоном своєї жертви.
Особу нападника швидко встановили. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру за фактом розбою (ч. 2 ст. 187 КК України).

Возможно, это изображение 1 человек и текст

27 лютого 2022 року, в період дії воєнного стану, в м. Первомайський близько першої години ночі інший чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, знаходився поруч з продовольчим кіоском. Всередині кіоску знаходилась жінка, яка охороняла приміщення. Незважаючи на її спроби зупинити грабіжника, чоловік відчинив холодильник, який знаходився поруч із кіоском, та викрав звідти алкогольні напої.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Йому повідомлено про підозру за фактом грабежу (ч. 2 ст. 186 КК України).
Досудове розслідування проводили слідчі відділу поліції №1 Лозівського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області.

Харківська обласна прокуратура

You may also like...