Поліцейські затримали жителя міста Корсунь-Шевченківський, який завдав ножового поранення чоловіку

Пораненого потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення Корсунь-Шевченківської лікарні. Зловмисника правоохоронці затримали у процесуальному порядку та повідомили йому про підозру в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень.

Подія сталася 10 липня в місті Корсунь-Шевченківський Черкаського району. Про 38-річного чоловіка, якого доставили до лікарні з ножовим пораненням, до поліції надійшло повідомлення вранці, близько 6:30 години.

Під час проведення першочергових слідчих дій та оперативних заходів правоохоронці встановили, що у потерпілого відбувся конфлікт з 37-річним знайомим під час спільного дозвілля. Чоловік отримав ножове поранення у груди — його ушпиталили до реанімаційного відділення лікарні.

38-річного зловмисника затримали у порядку ст.208 КПК України.

Кримінальне провадження слідчі розпочали за ч.1 ст.121 КК України — умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція — від 5 до 8 років позбавлення волі. За процесуального керівництва Корсунь-Шевченківського відділу Смілянської окружної прокуратури чоловіку повідомили про підозру й нині вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу — тримання під вартою.

Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Черкаської області

You may also like...