Поліція розслідує виведення із власності Національного авіаційного університету 32-х квартир

Правоохоронці підтвердили: столичний університет втратив службові квартири

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розслідується кримінальне провадження за фактом викриття схеми виведення зі складу Національного авіаційного університету службового житла. Про це ідеться у відповіді Головного управління Нацполіції України у Києві на інформаційний запит «Главкома».

Поліція розслідує виведення із власності Національного авіаційного університету 32 квартир фото 1
Правоохоронці підкреслили, що розголошення відомостей досудового розслідування можливе лише з дозволу слідчого або прокурора і в тому обсязі, в якому вони вважають можливим.

Нагадаємо, 5 липня Державна аудиторська служба України повідомила про завершення ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Національного авіаційного університету, у результаті якої було викрито схему виведення зі складу НАУ службового житла з його подальшою приватизацією.

За інформацією аудиторів, порушення були зафіксовані у діяльності керівництва НАУ періоду 2021-2023 років. У цей час університет очолював Максим Луцький, ексрегіонал і кум Дмитра Табачника, міністра освіти і науки часів президентства Віктора Януковича.

You may also like...