Росіянин прибив ноги своєї дівчини до дошки, а потім підпалив її. Вона змогла врятуватися лише влаштувавши ДТП

Увечері 23 жовтня 41-річна Ольга повідомила 32-річного Олега Щеголихіна, що ночуватиме у мами — жінці набридли постійні скандали, і вона відключила телефон.

Через два дні Щеголихін помітив Ольгу на вулиці, коли вона чистила свою машину. Олег запропонував поговорити в затишному місці і повів Ольгу до гаража, де напав на неї та почав бити.

Спочатку Ольга успішно відбивалася ногами, і тоді Олег захотів позбавити її «зброї». Він узяв у гаражі молоток із цвяхами і прибив ступні жінки до дошки, щоб вона ними не розмахувала.

Потім, заспокоївшись, він вийняв цвяхи і попросив відвезти його до Азбеста, на що Ольга спочатку відповіла відмовою. Тоді Олег спробував її «умовити»: він облив жінку бензином, підпалив і тут же загасив — водій таки був потрібен живим.

Злякавшись за своє життя, Оля все ж таки сіла за кермо і поїхала в Азбест. За першої нагоди жінка влаштувала ДТП — врізавшись в іншу машину, вона врятувала собі життя.

Поліцейські знайшли її у жахливому стані — Ольгу передали лікарям, у неї діагностували опік верхніх кінцівок, сідничних областей, верхніх дихальних шляхів, шиї та обличчя загальною площею 15–20%.

Олег же в цей час вибіг із машини та втік у лісі. Пізніше його вдалося впіймати, зараз чоловіка затримано. // Baza

You may also like...