Розтрата бюджетних коштів – керівнику підрозділу АТ «Укрзалізниця» повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури м. Харкова заочно повідомлено про підозру начальнику одного з виробничих підрозділів регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» за фактом розтрати майна, вчиненої за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 191 КК України).

За даними слідства, підозрюваний, будучи службовою особою, у період з 2018 по 2020 рік вносив неправдиві відомості до табелів обліку використання робочого часу підпорядкованих йому працівників, які насправді в цей час своїх обов’язків не виконували і були відсутні на робочих місцях, перебуваючи за кордоном. У результаті ці співробітники безпідставно отримували заробітну плату.

Возможно, это изображение текст

Дії підозрюваного призвели до розтрати бюджетних коштів на суму майже 150 тис. грн. Наразі зловмисник переховується від слідства, його оголошено в розшук.

Досудове розслідування проводять слідчі відділу поліції №2 ХРУП №1 ГУНП в Харківській області, оперативний супровід здійснюють співробітники Управління СБУ в Харківській області.

Харківська обласна прокуратура

You may also like...