У Києві затримали чоловіка, який обікрав свого роботодавця

Правопорушник певний час жив в одному будинку з сім’єю свого керівника. Достеменно знаючи місця зберігання золотих прикрас дружини роботодавця, зловмисник викрав їх та здав в ломбард. За скоєне йому загрожує до восьми років тюремного ув’язнення.

До Подільського управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про крадіжку. Заявник розповів правоохоронцям, що працює приватним підприємцем й нещодавно він виявив як з будинку зникли золоті прикраси, серед яких: хрестик, ланцюжкі, обручки та інше.

Під час оперативних заходів поліцейські встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився 42-річний чоловік, який працює на потерпілого. Зловмисник мав довірливі відносини із роботодавцем та деякий час жив в його будинку. Фігурант, знаючи місце схову ключів від оселі господарів, проник до будинку у відсутність власників та викрав коштовності.

В подальшому, викрадене підозрюваний здав до ломбарду та отримав понад 35 000 грн. Частину викраденого правоохоронці розшукали та вилучили у якості речових доказів.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

Відділ комунікації поліції Києва

 

You may also like...