У Львові п’яний водій збив підлітків на електросамокаті, один з них загинув (фото)

Внаслідок наїзду автомобіля на електросамокат загинув 16-річний львів’янин, а його ровесник госпіталізований з тяжкими тілесними травмами.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 17 вересня, близько 23.30, на вулиці Промисловій у Львові.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Audi A5, 35-річний львів’янин, здійснив наїзд на електросамокат, на якому їхали двоє 16-річних жителів Львова. Один з них від отриманих внаслідок ДТП травм загинув на місці події, а інший отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Встановлено, що водій автомобіля керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Відділ комунікації поліції Львівської області

You may also like...