У Львові повідомили про підозру шахраю, який «торгував» автозапчастинами

Як встановили правоохоронці, 31-річний мешканець Волинської області розміщував на торгівельних платформах та у соціальних мережах в Інтернеті оголошення з пропозиціями продажу автозапчастин та колісної техніки. Проте, насправді товару в наявності у «підприємця» не було, а грошові кошти, отримані від «клієнтів», він привласнював.

Зловмисника викрили оперативники Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області спільно з слідчими Львівського районного управління поліції № 2, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

Правоохоронці задокументували кілька фактів незаконної діяльності шахрая, внаслідок чого один з його «клієнтів», який мав намір придбати запчастини до автомобіля, зазнав збитків на суму майже 170 тисяч гривень, а інший, який хотів придбати мінітрактор, позбувся більше 60 тисяч гривень.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 та ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від чотирьох тисяч до восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Львівської області

You may also like...