У столиці судитимуть чоловіка, який вбив знайомого

Під час домашнього застілля чоловік наніс ножове поранення своєму сусідові, внаслідок чого той помер. Досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до Дарницького районного суду. За скоєне обвинуваченому загрожує до п’ятнадцяти років в’язниці.

Нагадаємо, що раніше до Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про вбивство чоловіка у квартирі однієї з багатоповерхівок.

На місці події правоохоронці затримали 43-річного чоловіка, якого загиблий разом із жінкою запросили у гості. Під час розпивання алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт та в якості аргументу зловмисник вдарив господаря кухонним ножем у груди.

За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури фігуранту за вчинення вбивства, слідчі повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт за фактом умисного вбивства скеровано суду для розгляду справи по суті.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...