У столиці судитимуть зловмисника, який пограбував 64-річного чоловіка

Порушник помітив пенсіонера біля супермаркету та відкрито заволодів його мобільним телефоном. Слідчі скерували обвинувальний акт до суду.

Нагадуємо, що на початку липня до Святошинського управління поліції надійшло повідомлення від охоронця супермаркету, що невідомий чоловік пограбував літнього чоловіка.

На місці події правоохоронці з’ясували, що зловмисник побачив чоловіка похилого віку. Підійшовши до пенсіонера фігурант почав діставати з його кишені телефон. Потерпілий намагався йому завадити, але той штовхнув пенсіонера, вихопив телефон та втік. Правоохоронці встановили особу зловмисника, ним виявився 37-річний неодноразово судимий уродженець Сумщини. Фігуранта затримали та вилучили у нього мобільний телефон потерпілого.

Слідчі, за процесуальним керівництвом Святошинської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за ч.4 ст.186 Кримінального кодексу України – грабіж вчинений в умовах воєнного стану. Суд обрав для нього запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скеровано до суду. Обвинуваченому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...