У Синельниківському районі чоловік кинув гранату на подвір’я колишньої співмешканки

На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав. За скоєний злочин фігуранту, що діяв з хуліганських мотивів, загрожує до семи років позбавлення волі.

9 серпня близько 05:44 до поліції надійшло повідомлення про вибух гранати у дворі приватного домоволодіння по вул. Гагаріна у с. Дмитрівка. На місці події працювали слідчо-оперативна група відділення поліції № 3 Синельниківського районного управління поліції та вибухотехніки поліції Дніпропетровської області. Попередньо, вибухнула граната, залишки якої поліція направила на експертизу.

З’ясувалося, що вночі до потерпілої прийшов колишній співмешканець. Чоловік влаштував сварку, під час якої кинув боєприпас на подвір’я будинку та пішов. Внаслідок вибуху постраждалих не має, тільки пошкоджено будівлю.

Затримали підозрюваного, 43-річного місцевого жителя, оперативники кримінальної поліції менш ніж за годину. Походження гранати встановлюється.

Слідчим підозрюваного затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та під процесуальним керівництвом прокуратури повідомлено йому про підозру за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Судом зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області
за матеріалами Синельниківського РУП

You may also like...