У Вінницькому районі перекрито канал постачання наркотиків у місця позбавлення волі

Правоохоронці затримали 31-річного наркозбувача на місці вчинення злочину. До обрання запобіжного заходу підозрюваний перебуватиме в ізоляторі тимчасового тримання.

15 вересня під час проведення заходів з протидії наркозлочинності, правоохоронці затримали чоловіка, який підбіг до зовнішньої огорожі установи та здійснив перекид пакунку з наркотичними речовинами на територію виправної колонії.

Ним виявився раніше судимий за крадіжку, грабіж та розбій 31-річний уродженець Запоріжжя, який по серпень 2024 року відбував покарання у даній установі.

На місці події поліцейські вилучили пакунок з декількома видами заборонених речовин: канабісом, метадоном та пігулками.

За процесуальним керівництвом Вінницької окружної прокуратури слідчі повідомили наркозбувачу про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Задокументували злочин поліцейські Відділу поліції № 3 Вінницького районного управління поліції, спільно з працівниками оперативного відділу виправної колонії.

Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

You may also like...