В Ужгороді поліція затримала наркоторговця, який збував наркотики через соцмережу

Закарпатська поліція продовжує роботу з протидії наркозлочинам на території регіону. Так, вчора, в обласному центрі було затримано чергового наркоторговця. Його викрили у результаті спільної оперативної роботи кримінальної поліції Ужгорода та співробітників Управління боротьби з наркозлочинністю.

Встановлено, що 50-річний раніше судимий місцевий житель налагодив схему збуту метамфетаміну та марихуани, використовуючи для цього канал у одній із популярних соцмереж. Зловмисник популяризував серед підписників ресурсу вживання психотропних та наркотичних речовин, а також пропонував придбати у нього нарковмісну продукцію.

Возможно, это изображение 1 человек

Після того, як клієнт перераховував гроші за наркотики, у відповідь зловмисник надсилав йому геолокацію з координатами, де сховав товар. Тобто безпосереднього очного контакту між замовником та дилером не було.

Поліцейські провели санкціонований судом обшук у помешканні фігуранта, звідки вилучили ряд речових доказів: пакунок з метамфетаміном та комп’ютерну техніку, з доступом до каналу зі збуту наркотиків.

Самого ж 50-річного фігуранта наразі помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі Ужгородського районного управління поліції, за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування поліцейські встановлюватимуть коло спільників зловмисника та їх ролі у розповсюдженні наркотиків серед жителів регіону.

Поліція Закарпатської області

You may also like...