Взято під варту чоловіка, який вбив трьох людей на Харківщині під виглядом обстрілу військових

За процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури повідомлено про підозру 25-річному чоловіку за фактом умисного вбивства трьох осіб, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п.п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 23 березня 2022 року шестеро чоловіків близько 19:00, перебуваючи на дорозі поблизу с. Зелений Гай Куп’янського району Харківської області, використовуючи автоматичну вогнепальну зброю, якою заволоділи з розбитої військової колони на території смт Печеніги, вбили трьох людей через неприязні стосунки у минулому.

Возможно, это изображение (автомобиль, на открытом воздухе и текст)

Після цього зловмисники розсадили загиблих в салон автівки, яка належала одному з потерпілих.

Згодом чоловіки поїхали в бік с. Шиповате, де мешкав один із загиблих, спалили автомобіль з потерпілими, імітувавши смерть під час обстрілу, та втекли.

5 квітня чоловіка затримано на території м. Полтава, повідомлено про підозру та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Возможно, это изображение (4 человека, люди стоят, на открытом воздухе и текст)

Наразі встановлюється місцезнаходження інших зловмисників.

Досудове розслідування проводить Слідче управління ГУНП в Харківській області, оперативний супровід здійснюють співробітники Управління стратегічних розслідувань в Харківській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Харківська обласна прокуратура

You may also like...