Російський удар по Одесі: загинули фельдшер та співробітник ДСНС

російські війська сьогодні, 15 березня, завдали ракетного удару по Одесі. Відомо про кілька десятків постраждалих, двоє людей загинули.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

Унаслідок російської ракетної атаки загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце.

Серед медиків та рятувальників також є тяжкопоранені. Загальна кількість постраждалих уточнюється, усім надають необхідну медичну допомогу, наголосив Кіпер.

За даними ДСНС, відомо про 20 травмованих, 5 з них — співробітники Служби.

Окупанти пошкодили цивільну інфраструктуру. На місці влучання виникла пожежа. Рятувальники одразу прибули на місце удару та розпочали гасити вогонь, розбору завалів і пошуку постраждалих. Під час проведення робіт росія повторно завдала ракетного удару.

Атака пошкодила 10 приватних будинків, станцію технічного обслуговування, газопровід низького тиску та два пожежно-рятувальні автомобілі. Наразі тривають роботи з ліквідації пожежі газопроводу та приватного будинку на загальній площі близько 120 метрів квадратних.

Як зауважила міська влада, заклади освіти сповістили, що всі діти, які на момент атаки перебували в школах та садочках, в безпеці. // hromadske

You may also like...