Відома французька компанія Bonduelle поздоровила російських вбивць та надіслала їм на фронт посилки з консервами

Відома французька компанія Bonduelle, яка виробляє овочеві консерви, відмовилася йти з Росії та «вести війну проти росіян». Про це заявив у листопаді гендиректор компанії Гійом Деброс.

За його словами, місія Bonduelle полягає в тому, щоб «годувати людей, а не вести війну проти росіян, казахів чи Центральної Азії». Очевидно в компанії вирішили що вести війну проти українців на боці росіян – можна.

Изображение

Сьогодні стало відомо, що від імені, компанії російським окупантам на передову були відправлені фірмові консерви з побажанням перемоги на українцями.

Фото “подарункових наборів” із продукцією для російських окупантів оприлюднила група “Ярцево LIVE” в мережі “Вконтакте“, після декількох некомпліментарних коментарів, можливість коментувати була відключена, залишився тільки напис адміністрації пабліка, що не треба багато писати треба йти святкувати, через деякий час допис було видалено.

«Каждый боец получит и поздравительную листовку. Искренние пожелания скорейшей победы сейчас не менее важны, чем сам продуктовый набор», – говорить керівник компанії Bonduelle в Росії Катерина Єлісєєва.

Єкатерина Елісеєва, CEO Bonduelle - Eurasia

Катерина Елісеєва, CEO Bonduelle – Eurasia

Нагадаємо, з РФ у сегменті продуктів харчування пішли такі компанії, як Mars (виготовляє шоколадні батончики Snickers, Milky Way, Twix, Pedigree, Eclipse, Orbit); Dolmio (соуси); PepsiCo (напої Pepsi, Adrenaline Rush, сік «Улюблений», «Будиночок у селі»); Coca-Cola (напої Coca-Cola, Sprite, Pulpy, Schweppes) та ін.

You may also like...