На Луганщині затримано зухвалих «нальотчиків», що вчинили ряд гучних збройних нападів

Працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Луганській області встановили особи грабіжників, які упродовж лютого-березня цього року вчинили ряд гучних збройних нападів.

Так, на початку березня троє змовників, озброївшись пістолетом та обрізом мисливської рушниці, вчинили напад на автозаправну станцію в смт. Георгіївці Лугутинського району. Тоді вони заволоділи добовою виручкою заправки та зникли з місця події.

Також оперативники установили, що вказані чоловіки вчинили ще один зухвалий розбійний напад на території прилеглого регіону.

Наприкінці лютого вони намагалися пограбувати відділення ПАТ «Приватбанк» у місті Костянтинівка Донецької області. Однак завершити заплановане їм не вдалося через спритність касира, яка ввімкнула тривожну сигналізацію. Один із нападників навіть намагався убити відважну жіночку, але, на щастя, не влучив. Почувши звуки сирени, грабіжники втекли з місця злочину.

Незважаючи на те, що наряд державної служби охорони прибув за кілька хвилин, їм не вдалося затримати нападників.

До речі, усі учасники групи вже мали «кримінальний досвід» − раніше були засуджені за убивство, розбійні напади та хуліганські дії.

За фактами збройних нападів відкриті кримінальні провадження.

Наразі спільники затримані, досудове розслідування триває.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
 

You may also like...