Чоловік п’яної жінки, яка потрапила у ДТП, дав хабар лікарям «швидкої»

Жіночка-водійка KIA у сильному алкогольному сп’янінні посварилась с чоловіком. Взяла собаку (доберман), поклала її у багажник авто і поїхала геть. Не впоравшись з керуванням на великій швидкості, на Петропавлівській, 50, вона збиває декілька бетонних стовпчиків, залізний стовп із знаком переходу і влітає в припаркований (із водієм та пасажиром) Mercedes. 

Жінці та пасажиру Mercedes почали надавати медичну допомогу. І так, як обидва від госпіталізації відмовились, ДТП почали оформляти патрульні поліцейські. В цей час на місце прибуває чоловік водійки. Для того, щоб не гаяти час, жінці запропонували пройти тест на стан сп’яніння, від чого вона відмовилась.

Киев Оперативный

Щоб якось відмазати власну дружину, чоловік порадив їй зробити вигляд, що їй погано. Типу, для того, щоб її забрала швидка. Сам же, в цей час, пішов «домовлятися» із лікарями. Цю схему «прочитав» патрульний поліцейський, особливо було помітно, коли чоловік наче зараз сам залізе через вікно до лікарів. Як тільки чоловік відійшов від дверей автомобіля швидкої допомоги, патрульний відчинив дверцята лікарів і в двері побачив 100$. Самі лікарі кажуть, що від будь-яких винагород відмовлялися і нікуди не збиралися везти жінку, оскільки вже написали, що вона відмовляється від госпіталізації. Окрім того, запевняють, що не бачили як і коли чоловік підкинув їм гроші. Дуже схоже на правду, оскільки сам чоловік підтверджує цю версію.

Киев Оперативный

В цей час жіночці-водію реально стало зле і її госпіталізували, правда вже інша бригада медиків.

На місце викликали дві групи СОГ – одну по ДТП (оскільки вже є потерпілі) і друга – по хабару.

Так подружжя заробило одразу дві карні справи на кожного. // Киев Оперативный

You may also like...