Депутат Гришин, який в ДТП вбив людину, відмовляється приходити в прокуратуру

Інформація щодо розслідування кримінального провадження за фактом смертельного ДТП за участі депутата Запорізької обласної ради
Прокуратурою Запорізької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом смертельного ДТП на трасі «Харків-Сімферополь» в межах села Григорівка Запорізького району за участі депутата Запорізької обласної ради Г.

Депутат обласної ради і власник однойменної юридичної фірми Ярослав Гришин

Депутат обласної ради і власник однойменної юридичної фірми Ярослав Гришин

Наразі, з моменту передачі провадження до прокуратури Запорізької області, сплинуло майже два місяці, протягом яких депутат Запорізької обласної ради Г. 8 разів викликався до прокурора для проведення слідчих дій, але жодного разу за викликами не з’явився та про причини своєї неявки не повідомив. Також зазначена особа вже двічі не з’являлась до слідчого судді.

Прокуратура Запорізької області звертається до депутата Запорізької обласної ради Г., закликаючи не затягувати хід розслідування у кримінальному провадженні та виконати законний обов’язок, з’явившись до прокурора для проведення слідчих дій 27.05.2019 о 9.30 за адресою вул. Матросова 29-А, кабінет № 50, про що вам вкотре направлено повістку.

Нагадаємо, що смертельне ДТП сталося 24 червня 2018 року на трасі Харків-Сімферополь у межах села Григорівка Запорізького району Запорізької області. Депутат обласної ради і власник однойменної юридичної фірми Ярослав Гришин на своєму авто Infiniti EX-35 збив пішохода. Постраждалого молодого хлопця з множинними травмами госпіталізували в обласну лікарню, де він і помер.

You may also like...