Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 20.11.2014

 Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 165 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Приморського РВ звернувся 38-річний Сергій з заявою про те, що невідома особа з застосуванням фізичної сили до нього, заволоділа барсеткою, в якій знаходилися документи та гроші в сумі 3500 гривень. За гарячими слідами правоохоронцями викрито двох раніше засуджених чоловіків. Відкрито кримінальне провадження за ч.2. ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

До чергової частини Київського РВ надійшла заява від Віталія, 1983 р.н. про те, що невідома особа незаконно заволоділа його автомобілем. Сума матеріального збитку становить 60000 гривень. Вжитими заходами у вчиненні правопорушення викрито Юрія, 1986 р.н. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення.

До Білгород-Дністровського МВ звернулась 64-річна жителька села Бритівка з заявою про те, що невідома особа з її подвір’я викрала металеву ванну. Вжитими заходами встановлено, що до скоєння злочину причетний односельчанин потерпілої. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. Викрадене майно повернуто власниці. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Працівниками полку патрульної служби на розі вул.Ж.Кюрі та вул.Молодіжна було затримано а/м "ЗАЗ 1102", який намагався втекти від патрульного автомобіля. В ході перевірки встановлено, що двоє чоловіків, 1986 р.н., 1987 р.н., які знаходилися в автомобілі, викрали транспортний засіб у жителя області, 1989 р.н., який через деякий час звернувся із заявою про викрадення транспортного засобу.

До чергової частини Ізмаїльського МВ звернувся житель міста, 1950 р.н., який повідомив, що невідома особа скоїла крадіжку його бензопили. Вжитими заходами викрито жителя с.Кирнички, 1976 р.н. Від зловмисника надійшли правдиві свідчення про вчинення правопорушення. Відкрито кримінальне провадження за ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

You may also like...