Ізраїль вдарив по головному штабу терористів «Хезболли» в Бейруті (відео)

Армія оборони Ізраїлю завдала точного удару по центральній штаб-квартирі «Хезболли», розташованій під житловими будинками в самому центрі Бейрута, в районі Дахіє.

Про це повідомляє пресслужба ЦАХАЛу.

8 жовтня Хезболла почала атакувати Ізраїль. Після майже року, коли «Хезболла» обстрілювала ізраїльське цивільне населення ракетами, снарядами і безпілотниками-смертниками, після майже року, коли Ізраїль попереджав світ і говорив, що «Хезболла» повинна бути зупинена, Ізраїль робить те, що зробила б кожна суверенна держава у світі, якби на її кордоні з’явилася терористична організація, яка прагне її знищення: вживає необхідних заходів для захисту свого народу, щоб ізраїльські сім’ї могли жити у своїх будинках, в цілковитій безпеці», – зазначив він.

Так, місцеві публікують в соцмереж відео з ударами по Бейруту.

Нагадаємо, прем’єр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, якщо Іран атакує Ізраїль, то ЦАХАЛ завдасть удару у відповідь.

До слова, «Хезболла» вперше за довгий час вирішила завдати ракетного удару по столиці Ізраїлю. Війська країни перехопили ракету, яка, за їх словами, летіла у напрямку житлового кварталу. Це перший випадок в історії, коли терористи угруповання «Хезболла» обстріляли Тель-Авів. На щастя, ракета була успішно перехоплена системою протиповітряної оборони ЦАХАЛ. Відразу після ракетної атаки пускову установку на півдні Лівану було знищено. // Главком

You may also like...