Чоловік убивав коханку на вулиці, а сусіди лишалися байдужими до її благань про допомогу

В одному з сіл Богуславського району, що на Київщині, співмешканець так сильно приревнував кохану до товариша, що забив 31-річну жінку до смерті. Дивує те, що на трагедію, яка трапилася близько 19 години прямо посеред вулиці, не зреагував жоден мешканець населеного пункту.

Про те, що понівечене тіло Тетяни лежить біля дороги, сусіди повідомили до міліції аж зранку. Як виявилося, вона була мешканкою Києва, а до села приїхала нещодавно, щоб навідати двох маленьких дітей, які живуть з дідусем і бабусею.

Тут жінка вподобала собі 33-річного Михайла. Чоловік був двічі судимий за крадіжки, та й не відрізнявся м’якістю характеру.

Напередодні прикрої події пара навідалася у гості до товариша Михайла. Веселі посиденьки перервалися ревнощами. А по дорозі додому між молодим чоловіком і Тетяною розпочався справжній скандал.

Врешті-решт, нестриманий Михайло накинувся на кохану з кулаками, а згодом в хід пішли й ноги. На жаль, жоден з мешканців селища не спробував викликати міліцію чи стати йому на заваді, почувши Тетянині благання про допомогу. Відтак, чоловік просто пішов додому спати, лишивши жінку помирати посеред вулиці.

На ранок його сну завадила міліція. Спочатку підозрюваний спробував брехати, що жінка пішла до батьків, та згодом зізнався у скоєному. Наразі проти Михайла порушена кримінальна справа за статтею 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

От тільки шкода, що покарання зловмисника не поверне життя Тетяні. Можливо, якби того вечора громадяни не керувалися принципом “Моя хата з краю – нічого не знаю”, двоє маленьких дітлахів не лишилися би без матері…

Любов Задорожна, ВЗГ ГУВС України в Київській області

You may also like...