«Вдячна» онука і коханець-убивця

Новий час диктує нові правила життя: інноваційні технології допомагають нам в організації часу та зручному влаштуванню умов для існування, кібернетичні винаходи – інтернет та мобільний зв’язок – забезпечують цікаве проведення дозвілля. Сучасна людина вже не уявляє себе без усіх цих зручностей, особливо без стільникового апарату та онлайн простору, тож і не дивно, що саме в такий віртуальний спосіб знайомляться більшість молодих людей. 

Ні для кого не є секретом, що нинішні діти розвиваються швидше і схоплюють все відразу, тож, Антон з Марічкою, хоча й були ще неповнолітніми, але вже добре володіли всіма технічними можливостями своїх стільникових апаратів. Таке «знання» й допомогло їм відшукати один одного у мобільному чаті. Зпершу, наївні повідомлення розповідали лише про спільні інтереси та вподобання своїх авторів, з часом, спілкування підлітків почало переростати в дещо більше. Щодня і Антон, і Марічка прагнули якнайшвидше відкараскатись від буденних турбот, щоб знов і знов поспілкуватись. Не зглянулись, як і закохались так і не бачивши однин одного ні разу. Закохана Марічка була ладна на все заради віртуального коханого, тож і не дивно, що першою запросила Антона приїхати до неї. Хлопець, хоч і мешкав у сусідній області, але не бачив перешкод для приїзду. Настав довгожданий момент зустрічі коханих, і все б воно нічого та бабусі з дідусем, з якими мешкала Марічка, було не до вподоби, що до їх 15-річної онуки приїхав «кавалер» та ще й збирається в них залишитись. Обуренню Марічки не було меж, адже онука звикла, що бабуся ні в чому їй не відмовляла, а тут такий протест. Зважаючи на обставини, що склались, парочка вирішила, що Антон все ж таки залишиться, але ночуватиме в лісосмузі. Звичайно, такі «гостини» не подобались ні Марічці, ні Антону, та й бабуся не давала спокою, все соромила Марічку та нагадувала скільки їй років, щоб «любов крутити». Від таких виховних бесід, онука все більше гнівалась, а прибігши до Антона в лісосмугу запропонувала задушити бабцю, коли та буде спати, мовляв, у бабці серце хворе, жити їй не довго залишилось, а в такий спосіб Марічка хоч поживе спокійно. Здивований парубок спочатку відмовлявся, але бачачи, що Марічка налаштована рішуче, піддався вмовлянням. Домовились все здійснити, коли дідусь буде на роботі в нічну зміну, і вже після опівночі, зателефонувавши одне одному, спланували подальші дії. О другій годині ночі Антон йшов малознайомими вулицями до домівки Марічки. Перескочивши паркан, хлопець зайшов до будинку і в Марічкиній кімнаті підлітки почали вибирати подушку, яка б найбільше підійшла для «справи». Коли «знаряддя» було обране, Антон пішов до кімнати, де спала бабуся, та ненароком, зачепивши шафу, парубок злякався та закляк на місці – від шуму жінка почала прокидатись. Помітивши, що поруч неї хтось стоїть бабуся заходилася кликати онуку та тягтися до вмикача світла. Боячись помсти розгніваної бабці, Антон діяв миттєво. І вже через хвилину, на підлозі в нерівному бою змагалась бабуся з кавалером онуки. Марічка в цей час зачинила двері та пильнувала аби ніхто не почув їхню боротьбу. Коли жертва вже не подавала ознак життя, «турботлива» онука разом із коханим переклали труп на ліжко, косметикою затонували сліди від рук на шиї та прибрали в кімнаті. Після успішного проведеної справи, Антон пішов геть, а Марічка зателефонувала батькам та повідомила, що бабуся померла.

Але як би зловмисники на заплутували свої сліди, правоохоронці дуже швидко внесли ясність у даній справі. Оперативність дій та багаторічний досвід співробітників Миколаївського РВ УМВС України в Миколаївській області забезпечили розкриття цього злочину «по гарячих слідах». Порушено кримінальну справу за ознаками ч.2 ст.115 КК України (Умисне вбивство). Ведеться слідство.

Марина Херовимчук
Помічник начальника Миколаївського РВ
УМВС України в Миколаївській області
по зв’язках з громадськістю та ЗМІ

 

You may also like...