Наиболее резонансные преступления и события на 17.10.2010

Як повідомили УК в Департаменті зв’язків з громадськістю МВС України, на 17.10.2010 до органів внутрішніх справ України надійшло 6 464 заяв про злочини. Вжитими заходами 2 210 (34,1%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 1 вбивство, 6 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 3 розбійних напади, 30 пограбувань та 4 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 17 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, чотири обрізи мисливських рушниць, три одиниці саморобної вогнепальної зброї та 1320 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 4 особи, в яких вилучено 9,3 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 24 643 особи.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 6 підозрюваних осіб.

На Хмельниччині працівники міліції у результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримали 27-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, який 12 жовтня вночі в одному з сіл Кам’янець-Подільського району під час сварки на ґрунті ревнощів ножем вбив господарку будинку.

На Херсонщині працівники міліції затримали 32-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, раніше судимого, який увечері 7 жовтня в місті Новій Каховці під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв ножем вбив господаря квартири.

На Донеччині 13-річний учень у власному будинку в результаті необережного поводження із зареєстрованою мисливською рушницею свого батька, мимовільним пострілом заподіяв вогнепальне дробове поранення ноги односельцю 15-річному учню загальноосвітньої школи. Зброю вилучено.

У Харкові на станції Харків-Пасажирський Південної залізниці у вагоні поїзда міждержавного сполучення затримано 47-річного іноземця, що перебував в Україні на відпочинку, у нього вилучено 730 г марихуани.

У Києві на вулиці затримано місцеву 24-річну жительку, без постійного місця роботи, у якої вилучено 368 пігулок “екстазі”.

На Миколаївщині за матеріалами працівників державної служби боротьби з економічною злочинністю прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) відносно ліквідатора відкритого акціонерного товариства. Посадовець в період ліквідації згаданого підприємства перерахувала товариству з обмеженою відповідальністю 1,2 млн. грн. за нібито надані ним консалтинго-правові послуги, які фактично не надавалися, чим завдала збитки ВАТ на згадану суму.

У Києві за матеріалами працівників державної служби боротьби з економічною злочинністю органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання хабара) відносно посадовця одного з відділів районної державної адміністрації, який отримав 600 гривень хабара від місцевого жителя за нескладання відносно нього протоколу про адміністративне правопорушення за самовільне розміщення малої архітектурної форми.

You may also like...