Дама побажала Костянтину Стогнію (МВС) «…щоб і тебе від**здили мєнти Подільської мусарні»

ДОСЛІВНО (передрук з блогу відомого адвоката Тетяни Монтян на «Українській правді»): 

«Настоящій полковнік» Костя Стогній, якому я щойно подзвонила і повідомила про те, що просто зараз мою клієнтку Родменок Марію Єгорівну незаконно утримую прикованою наручниками до батареї, не допускаючи до неї мене – її адвоката, та піддаючи фізичному насильству з боку шести міліціонерів Подільського райвідділу міліції в Києві… ввічливо сказав мені, що це мої проблеми.

Так, Костя, це мої проблеми, але дозволь щиро побажати тобі, щоби вони не лише трансформувалися в твої і твого шефа проблеми по роботі, але й висловити надію, що й ти сам – «красівий-здоровєнний» колись відчуєш що таке кулак мусора на морді у відсутності захисника, якого ваші з Могильовом осатанілі архарівці наразі лякають кримінальною відповідальністю за здійснення його професійної діяльності.

upd. І навіть не думайте дзвонити в прокуратуру Подольського району, оскільки вам буде ввічливо роз«яснено, що для повідомлення про катування треба звернутися на прийом до прокурора о-с-о-б-и-с-т-о! Клієнтка щойно додзвонилася, сказала, що мєнти мене не пустят тому що я «врєдна», а її саму збираються кудись вивозити на поїзді. Після того, що з нею зробила міліція, мабуть, її треба везти в ліс, чи в крематорій.

upg2: Ось телефон Кості Стогнія 067-4415354 Не хочете подзвонити йому і спитати – чому не допускают адвоката до клієнта в Подольській ментівці?»

blogs.pravda.com.ua
 

You may also like...