На Сумщині дід убив однорічну онуку, яка заважала йому відпочивати

В Глухівському районі 49-річний чоловік вбив свою онучку. Чому вчинив такий страшний злочин , «дідусь» пояснив просто : розлютився, бо маленька дитина плакала і заважала йому відпочивати. Аби приховати сліди злочину вирішив вкинути тіло дівчинки … в туалет на дворі. Проте прорахувався. Під час огляду подвір’я міліціонери натрапили на страшну знахідку. 

Чутки про подію в родині з с. Червоне Глухівського району миттєво стали в регіоні подією номер один. Люди обговорювали новину і здавалося не вірили в те, що рідний дідусь міг так вчинити зі своєю онучкою. Проте факти – річ серйозна. Одним вчинком 49-річний чоловік позбавив життя маленького чоловічка і занапастив своє.

Того вечора до чергової частини Глухівської міліції зателефонувала жінка і повідомила, що зникла її неповнолітня донька. Куди вона поділася, мати і гадки не мала. Адже на темно, а дівчинці лише рік від роду. Міліція одразу прибула за вказаною адресою. Жінка розповіла, що відлучилась з дому на декілька годин – ходила на дискотеку до місцевого клубу, доньку залишила на батька. Останній перебував в будинку у стані сильного алкогольного сп’яніння і в розмову не втручався. А незабаром знайшли і дитину. Вона була мертва. Знайшли на подвір’ї, в туалеті, загорнутою у якісь ганчірки. Підозра одразу впала на дідуся. Адже саме він залишався з онучкою одинці і більше ніхто до будинку не заходив. Прийшов час і йому заговорити. Та від цієї розповіді стало моторошно навіть бувалим оперативникам. Чоловік зізнався, що дівчинка заважала йому вживати спиртні напої. Мовляв вона плакала і вимагала уваги. Тоді він штовхнув маленьку. Та не встояла і вдарилась головою об край пічки. Мутними від горілки очима нелюд побачив, що онучка не подає ознак життя. Аби приховати сліди злочину нічого не вигадав кращого як загорнути тіло дівчинки у ганчір’я і вкинути у вигрібну яму туалету. Тіло притопив лопатою і пішов пиячити далі.

Сьогодні проти діда-вбивці порушена кримінальна справа. Йому загрожує тривалий строк ув’язнення. Можливо за людським судом цього строку і вистачить, аби вимолити прощення в людей за такий страшний вчинок, але є вищий суд – Суд Божий, а він такі гріхи не пробачає.

Ельвіра Біганова, СЗГ УМВС в Сумській області
 

You may also like...