Заради наркотиків батько шукав клієнтів, а 15-річна донька займалась звідництвом

У житті бувають різні випадки, але у підрозділі транспортної міліції який обслуговує західний регіон держави такий випадок трапився у перше. 

На одному із об’єктів пасажирської інфраструктури залізничного транспорту була затримана за звідництво 15 річна дівчина. Безперечно протиправна діяльність неповнолітньої дівчини не могла проходити повз її родичів. Тому оперативні працівники кримінальної міліції у справах дітей у першу чергу звернули увагу на батьків.

 Перше знайомство із автобіографією батька, раніше судимого за умисне вбивство, відразу навело оперуповноважених кримінальної міліції у справах дітей лінійного відділу на думку, що дівчина діяла не самостійно. Отже при детальному дослідженні кримінальної діяльності батька вималювався злочинний синдикат, де кожний виконував відведену йому роль. Батько шукав клієнтів, возив та охороняв. Донька пропонувала дівчат для сексуальних послуг. А тяга до злочинної діяльності була обумовлена вживанням наркотиків.

І дійсно під час обшуку у помешканні батька, як записано у міліцейському протоколі, «на дерев’яній шафі зверху в розсип виявлено та вилучено подрібнену речовину рослинного походження зеленого кольору схожу на наркотичний засіб канабіс вагою 90 грамів, в шухляді тумби виявлено та вилучено паперовий згорток з подрібненою речовиною рослинного походження зеленого кольору, схожу на наркотичний засіб – канабіс приблизною вагою 50 грамів, та одноразовий медичний шприц заповнений прозорою рідиною із специфічним запахом».

Батька заарештовано, порушено кримінальну справу. Щодо дівчини то її діяльність буде вивчатися слідчими органами, які і зроблять висновок щодо подальшої її долі.

Єсімов С., ГЗГ УМВС України на Львівській залізниці
 

You may also like...