На Миколаївшині рецидивіст зарізав 26-річного чоловіка

До чергової частини Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що на майданчику біля одного із магазинів на землі лежить чоловік із тілесними ушкодженнями. 

На місці події слідчо-оперативною групою було встановлено, що 26-річний чоловік на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків із іншим чоловіком, який теж перебував на майданчику і розпивав спиртні напої, отримав від останнього ножове поранення грудної клітки з проникненням у область серця. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер у Первомайській ЦРЛ.

Особу підозрюваного було встановлено – місцевий мешканець, неодноразово засуджений за скоєння тяжких злочинів (скоєння вбивства, зберігання наркотиків, нанесення тяжких тілесних ушкоджень (ножове поранення)). У ході проведення оперативно-розшукових заходів злочинця було затримано у місті Києві та доставлено до Первомайського МВ УМВС.

За даним фактом слідчим відділом Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України («Навмисне вбивство»). Остаточну крапку у цій справі поставить суд.

Надія Шуєнко, помічник начальника Первомайського МВ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...