Аби покрити борг у чверть мільйона гривень, жінка вигадала власне пограбування

Часом життєві ситуації змушують брати в борг або давати комусь позику. І добре, коли сторони відверті і чесні один з одним. Проте, коли щось іде не так, неприємності сніговою грудкою чіпляються одна до одної. Прикра історія трапилася і з завідуючою складом маріупольської філії фірми, що займається оптово-роздрібною торгівлею. 

На початку осені в Іллічівський райвідділ міліції Маріуполя із заявою звернулася директор однієї з дніпропетровських фірм, що займаються оптово-роздрібною торгівлею. Жінка розповіла правоохоронцям, що на завідуючу складом її маріупольської філії було здійснено напад.

За словами самої 32-річної потерпілої, невідомий злочинець, одягнений у чорний спортивний костюм і в чорну бейсболку, пограбував її в під’їзді будинку, вирвавши з рук поліетиленовий пакет, в якому знаходилось 248 тисяч гривень! – вся виручка від місячної реалізації товару маріупольської філії.

Правоохоронці зробивши збір та аналіз інформації, засумнівалися щодо правдивості потерпілої і дали привід висунути іншу версію, яка незабаром повністю підтвердилася.

Першим «розколовся» чоловік завідувачки складом. Він розповів, що кілька місяців тому один із їхніх знайомих умовив його дружину дати йому у борг 40 тисяч гривень, які жінка «запозичила» з каси фірми. З цими грошима знайомий зник у невідомому напрямі. Пошуки нечесного позичальника ні до чого не привели, а термін фінансового звіту наближався.

Щоб покрити недостачу, що утворилася, жінка сама позичила необхідну суму, але під великі відсотки. Борг віддала з наступної виручки фірми. Щоб закрити чергову нестачу знову влізла в борги. Такі «операції» проробляла кілька разів.

Досить скоро недостача досягла величезної суми. Потрібно було якось розривати це замкнуте коло, і тоді у чоловіка з’явилася ідея придумати історію з пограбуванням. Жінка, що загрузнула в боргах, ідею підтримала.

Наразі відомо, що начіпляти локшину на вуха вдалося лише начальниці оптово-роздрібної фірми, міліціонери ж досвідченіші і не дозволили себе одурманити і з’ясували істину. Кримінальну справу порушено, триває слідство.

kriminal.tv

 

You may also like...