В Херсоні 17-річний покидьок зґвалтував 10-річну дівчинку

Те, що в підлітковому віці загостюється потяг до протилежної статі – не викликає ніякого занепокоєння. У більшості своїй молоді люди проявляючи інтерес один до одного, виглядають навіть кумедно, трішки незграбно. 

А ось 17-річний херсонець певно виріс справжнім нігілістом. Так як заперечував значення будь-яких етичних норм. Йому захотілося інтиму і він його отримав…

Злочин стався о 16.00 годині на пустирі між Таврійським та Текстильним мікрорайонами міста Херсона. Дівчинка йшла цією безлюдною стежкою на тренування, щоб скоротити дорогу. Раптом ззаду до дитини підбіг хлопець, закрив рот рукою і затягнув у кущі.

Дівчинка щосили пручалася та намагалася кричати, але ґвалтівник виявився справжнім «биком». Він жорстоко поглумився над школяркою і забрав у неї мобільний телефон та кишенькові п’ять гривень. Після цього втік.

Щойно отямившись, заплакана та шокована дитина одяглася і пішла додому. Коли батьки побачили брудний та закривавлений одяг, одразу ж зрозуміли, що сталося з їхньою донькою. Негайно викликали міліцію та “швидку”. Дитина потребувала медичної допомоги.

Коли правоохоронці дізналися про інцидент, оглянули місце злочину, знайшли порожні пляшки від пива. Дівчинка згадала, що від зловмисника тхнуло алкоголем і описала його прикмети. Завдяки тому, що батьки одразу звернулися до міліції, хлопця знайшли через декілька годин.

Хлопець пояснив, що того дня збирався в гості до знайомих дівчат. По дорозі випив кілька пляшок пива та трохи самогону. За словами зловмисника, страшне бажання виникло раптово. Підліток вирішив, що найкраще жертву чекати на пустирі і сховався у кущах. Коли побачив школярку, то одразу ж вирішив, що хоче цю беззахисну.

Що жахає – юнак не жалкує про скоєне. Нині стосовно ґвалтівника порушено кримінальні справи за фактом зґвалтування та грабежу. Можливо невдовзі зловмисник задумається про те, що наробив, коли на зоні зустрінеться з тими, хто любить збоченців.

kriminal.tv

 

You may also like...