Намагаючись завадити бійці гостей, господар будинку отримав ушкодження, не сумісні з життям

У кожного свої уявлення про дружбу і справжнього друга. Для когось справжній друг – це той, хто підтримає у тяжку хвилину, а для когось – той, хто підтримає компанію за пляшкою оковитої. 

Таким «вірним товаришем» для діда Леоніда був Дмитро. Хоч і годився він у сини діду та за «спільною справою» почували себе друзями.

В той день чоловіки зібрались, як завше, за столом у діда Леоніда за пляшечкою, але до звичної компанії долучився ще й менший брат Дмитра – Іван. У такому складі компанія і продовжила спільне розпиття спиртних напоїв. Пляшка за пляшкою і чоловіки вже не дуже добре могли розуміти один одного та адекватно реагувати на дійсність, тому і не дивно, що Дмитро та Іван почали сперечатися. З часом суперечка переросла в бійку. Спокійно дивитись на те, як два брати гамселять один одного, дід Леонід не міг, тож вирішив втрутитись. Та забув старенький, що роки його вже не ті та й оковита зробила свою справу. Ледве тримаючись на ногах, дід Леонід почав розбороняти забіяк, а у відповідь отримав стусани від захопленого бійкою Дмитра. Дивлячись на безпорадний стан діда, Іван побіг викликати швидку.

Чоловіка було доставлено до реанімаційного відділення центральної районної лікарні, де лікарі встановили діагноз: субруральний крововилив та тупа травма голови. Допомогти дідові Леоніду не вдалося: не приходячи до свідомості, він помер.

За даним фактом слідчим відділом Братського РВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками ч. 2 ст. 121 КК України, зловмисника затримано.

Марина Херовимчук, ВЗГ УМВС України в Миколаївській області
 

You may also like...