У Вінниці жінка порізала чоловікові сідницю, а він їй – проколов живіт

Кухонним ножем з’ясовувало стосунки вінницьке подружжя. В міліції кажуть, чоловік з жінкою порізалися під час сімейної сварки минулої неділі. Тоді ж обох госпіталізувала швидка. Жінку з пробитим животом, чоловіка – з розрізаною сідницею. 

Про те, що в лікарню з ймовірно кримінальними ножовими пораненнями доправили подружжя вінничан, медики повідомили на «102». Правоохоронці, як кажуть у відділі зв’язків з громадськістю обласної міліції, одразу з’ясували, як усе сталося.

Під час сварки 52-річна вінничанка вхопила зі столу кухонний ніж і вдарила ним чоловіка у сідницю. А розлючений глава сімейства, який був під дією алкоголю, в боргу не залишився. Він вихопив ножа з рік дружини і вдарив ним жінку в живіт.

У цей час в квартирі знаходилися родичі. Вони і викликами швидку допомогу.

Медичні працівники жінку доправили у лікарню з проникаючим пораненням черевної порожнини. Її 56-річному чоловікові зараз лікують порізану ліву сідницю.

В міліції говорять, що зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи. Ще триває перевірка. Документують свідчення очевидців. Беруть пояснення у потерпілих.

20 хвилин
 

You may also like...