У Дніпродзержинську розкрито зухвале вбивство підприємця, скоєне у жовтні

Першого жовтня в місті Дніпродзержинську зловмисники зухвало розстріляли 44-річного місцевого підприємця, який помер у лікарні. Ця подія сталася у Дніпровському районі Дніпродзержинська. Випадкові свідки злочину повідомили оперативникам, що нападників було двоє. Згодом з’ясується, що у жертви зникла сумка, в якій знаходилася велика сума іноземної валюти та золоті прикраси. 

Аби розкрити резонансне вбивство, міліції Дніпропетровщини знадобилося два з половиною місяці. У поле зору оперативників потрапили двоє братів – місцевих жителів, віком 39 та 30 років. Після затримання, вони заперечували свою провину. Однак, коли за їх місцем проживання були проведені санкціоновані обшуки і було вилучено низку золотих прикрас потерпілого, підозрювані почали давати покази.

До злочину вони готувалися ретельно, із чітким розподілом обов’язків. В той день вони на автомобілі «Опель-Вектра» приїхали до будинку майбутньої жертви, один із братів зайшов у під’їзд, а інший від’їхав неподалік й чекав чоловіка, який мав проїхати цим маршрутом додому. Побачивши жертву, старший брат телефоном повідомив молодшого, що невдовзі підприємець під’їде до будинку. Напад вони здійснили у під’їзді, зробивши в бік підприємця кілька пострілів із саморобного револьверу. Дві кулі потрапили у живіт та грудну клітину. Від отриманих поранень 44-річний підприємець помер.

Прихопивши із собою сумку жертви, в якій знаходилося 6,5 тисячі доларів США та понад 25 золотих виробів, вбивці подалися світ за очі. Того ж таки дня знаряддя злочину вони викинули у річку Дніпро.

Нині брати перебувають за ґратами. За навмисне вбивство з корисливих мотивів їм загрожує до 15 років тюрми або довічне ув’язнення.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

МВС України

 

You may also like...