Кримінальні хроніки ДСО

У Дніпропетровській області спецлінією «102» працівники міліції отримали сигнал «Тривога» з магазину, який знаходиться під охороною. 

Прибувши на місце події, наряд Державної служби охорони блокував «тривожний» об’єкт. Оглянувши його, працівники міліції з тильної сторони виявили розбите скло вікна і відігнуту решітку.

Після обстеження об’єкту працівники міліції затримали двох громадян, віком 31 та 25 років. При поверхневому огляді у одного з них було виявлено пачку грошей, який він викрав із ящика стола в магазині.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Нікопольського МВ ГУМВС України в Дніпропетровській області.

У Києві спецлінією «102» надійшло повідомлення про те, що за певною адресою жінці було завдано ножове поранення.

Прибувши на місце події, діючи рішуче та професійно грамотно, працівники міліції оглянули квартиру, де скоєно злочин. Так, в одній із кімнат правоохоронці затримали 32-річного чоловіка, який наніс ножове поранення своїй співмешканці. Затриманого доставлено до чергової частини Дніпровського РУ ГУМВС України в м.Києві.

Загалом упродовж минулого тижня безпосередньо за участю особового складу підрозділів Державної служби охорони при МВС України припинено 520 злочинів та затримано 596 зловмисників. Зокрема, розкрито п’ять злочинів, пов’язаних із наркотичними засобами і психотропними речовинами. За адміністративні правопорушення притягнуто до відповідальності 1020 осіб

ДЗГ МВС України
(за матеріалами ДСО МВС України)
 

You may also like...