Пиятика призвела до трагедії, в якій безглуздо загинуло троє людей

Пияцтво – одна з найстрашніших і найболючіших недуг нашого сучасного світу. Скільки долей було зламано оковитою, скільки невинних життів забрано та скільки спаплюжено нещасних душ підрахувати неможливо. Нажаль, здебільшого, вина тільки вона  – оковита. Саме із-за неї й трапляється більшість буденних трагедій, що назавжди змінюють звичайний плин життя.

Працівники Державної служби охорони як завжди стояли на своєму добовому посту. О пів на шосту міліціонери запримітили двох чоловіків ромської національності, які підозріло себе поводили. Підійшовши до невідомих, правоохоронці попросили пред’явити документи. Надати їх та пояснити, що за річ вони несуть із собою роми не змогли. Для встановлення особи чоловіків,  працівники ДСО доправили останніх у Чигиринський райвідділ міліції.  Саме  тут правоохоронці  з’ясували, що затримані скоїли криваве потрійне вбивство в селі Іванівка, що на Чигиринщині.

Затримані розповіли, що приїхали з Дніпропетровщини до рідних для святкування ромського Нового року.  Та новорічні веселощі закінчились справжньою  трагедією. Гостям виявилось замало  звичайного сімейного застілля, вони знайшли собі нового товариша по чарці та й пішли до нього в гості. Зайшовши до хати на чоловіків чекав сюрприз: господиня приготувала вечерю та припрошувала гостей до столу. Коли гуляння були в самому розпалі, один із гостей разом із жінкою попрямували до сусідньої кімнати, де почали танцювати, а згодом це все перейшло до більш інтимних стосунків. Через деякий час до кімнати зайшов співмешканець.  Вражений побаченим, чоловік кинувся на кривдника з кулаками. Зав’язалась бійка.  На допомогу своєму товаришу підоспів інший гість. Новоспечені друзі почали щосили  бити господарів будинку поки ті не втратили свідомість. На галас і крик прибіг сусід.  Побачивши на подвір’ї чоловіка ром,  прихопивши ножа, вийшов на двір. На запитання сусіда, що трапилось і де господарі, останній нічого не відповівши, зненацька кинувся на нього наносячи поранення, поки той не помер. Повернувшись до хати зловмисник вчинив криваву розправу над чоловіком і жінкою, які були непритомними. Прихопивши DVD – програвач та інші речі господарів, вони разом із своїм товаришем попрямували геть. Але уникнути відповідальності чоловікам не вдалось. Вже через декілька годин  вони були затримані правоохоронцями.

Найжахливіше в цій історії те, що ні один із затриманих не відчуває жодних докорів сумління, не вважаючи вбивство невинних, якимось страшним гріхом. Та за скоєне чоловікам доведеться відповідати повній мірі.На них чекає суд і чималий термін позбавлення волі.

ВЗГ УМВС України в Черкаській області

МВС України

You may also like...