Аби приховати сліди злочину, чоловік вкинув тіло своєї жертви у колодязь

У кінці грудня 2010 року до Онуфріївського РВ УМВС України в Кіровоградській області із заявою про зникнення свого 38-річного родича звернувся житель одного із сіл району.

Міліціонери розпочали пошуки чоловіка. Під час огляду домоволодіння, де проживав зниклий, в колодязі було виявлено тіло небіжчика з ознаками насильницької смерті.

За висновками судмедекспертизи смерть потерпілого настала внаслідок численних травм голови та крововиливу в мозок.

У ході оперативно-розшукових заходів через кілька днів працівники міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 21-річний раніше судимий житель цього ж населеного пункту.

Події розгорталися зимового вечора. До місцевого жителя завітав знайомий. Між чоловіками, на ґрунті  особистих неприязних відносин, виникла сварка, в ході якої гість наніс кілька ударів господарю помешкання по голові. Коли той упав на землю і не подавав ознак життя, зловмисник злякався того, що накоїв і вирішив приховати сліди злочину. Він вкинув тіло потерпілого у колодязь, що знаходився на території двору…

Наразі підозрюваного затримано. За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Триває слідство.

ВЗГ УМВС України в Кіровоградської області

МВС України

You may also like...