Завдяки анонімному листу, міліціонери Глухівського району знайшли тіло зниклої жінки

В день зникнення літня жінка пішла з дому та не повернулась. А пошуки родичів та знайомих ніяких результатів не принесли.

Нещодавно на електронну адресу обласного управління міліції надійшов анонімний лист, в якому шлося про приблизне місцезнаходження літньої жінки, яку правоохорнці ось вже як декілька місяців розшукували як безвісті зниклу.  «Не сочтите это сообщение за злую шутку, но по непроверенным данным тело старушки может находиться под одиноким деревом, которое стоит на огороде частной усадьбы.  Я думаю, что если участковый, не распространяясь о своих намерениях, проверит данную информацию, то вреда от этого никому не будет»., – повідомляв анонім.

Аби перевірити інформацію. Міліціонери вирушили за вказаною адресою.  Тіло жінки знайшли метрів за 300, від вказаного місця, неподалік від озерця на городі під купою снігу біля огорожі приватного будинку. Невздовзі знайшли й родичів померлої. 30-річна онука Валентина розповіла правоохоронцям, що вони з 73-річною бабусею мешкали разом. Ще в грудні старенька  пішла з дому та неповернулась. Тоді Валентина й повідомила в міліцію про її зникнення, адже пошуки серед родичів та сусідів ніякого результату не принесли. 

Жінка припустила, що причиною трагічного випадку могла стати горілка. Адже бабуся інколи прикладалася до чарки.  Ввечері старенька сказала, що піде до своїх подруг та більше не повернулась. Верогідніше за все випивши зайвого, її бабця могла не зорієнтуватися в місцевості, загубитися та замерзнути.  Тим паче, що погодні умови були не на її користь – на вулиці стояла хуртовина.

Судмедекперти кажуть, що смерть літньої жінки настала внаслідок переохолодження, на тілі покійної слідів насильства не було.

Родичі загиблої подякували міліціонерам, що допомогли розшукати тіло померлої родички, мовляв тепер вони зможуть її поховати, а душа старенької зможе знайти спокій.

Марина Кльова
СЗГ УМВС України в сумській області
 

You may also like...