Вступившись за племінника, жінка убила співмешканця

Днями до працівників міліції Покровського райвідділу міліції звернулася 52-річна жінка та повідомила, що безвісті зник співмешканець її матері, 72-річний пенсіонер.

Працівники міліції відреагували негайно й вже під час огляду приватної оселі матері заявниці виявили сліди речовини бурого кольору, схожої на кров. Під час опитування господарки будинку 79-річної пенсіонерки з’ясувалися цікаві подробиці.

Пізно ввечері в гості до старенької на чарку «чаю» завітав 47-річний племінник, який тимчасово мешкає в обласному центрі. Під час розпиття спиртних напоїв між співмешканцем та племінником виникла сварка. Співмешканець з усієї сили штовхнув племінника бабусі, той впав на підлогу та втратив свідомість. В цей час старенька вирішила вступитися за родича та вдарила свого коханого пляшкою по голові. Чолов’яга одразу впав на підлогу та перестав подавати признаки життя. Однак бабця не розгубилася та з метою укриття злочину затягла тіло в погріб, де тіло загиблого розчленила. Для цього взяла сокиру та кухонний ніж, а впоравшись з чорною справою закопала рештки тіла. Правоохоронці при розкопуванні в погребі виявили частини тіла, а за гаражем в попелі знайшли й голову бідолашного. Пенсіонерка все розповіла міліціонерам, ніби намагалася позбутися страшних спогадів, але з цим тягарем на душі їй таки доведеться жити.

Слідчим відділом стосовно бабці порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.  Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Долю старенької визначить суд.

ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області

You may also like...